Yoğun bakımdaki Sırrı Süreyya Önder’den umutlandıran haber

DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Yoğun Bakımda

DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp krizi geçirerek ve aort damarında yırtık oluşması sonucu uzun bir ameliyat geçirdi. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Önder’in durumu hala kritik. Doktorlar, hayati risklerin devam ettiğini belirtti ve kalbinin sağ tarafında ciddi kasılma sorunları olduğunu açıkladılar. Ancak, yoğun bakımdaki Önder’in durumunun daha iyiye gittiği ve değerlerinin arttığı belirtildi.

Sırrı Süreyya Önder’in Durumu ve Ameliyat Sonrası Gelişmeler

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’a bilgi veren ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Ertan Sağbaş, Önder’in durumu hakkında bilgi verdi. Sağbaş, Önder’in vücudunun fonksiyonlarını üstlenen cihazın kalp ve akciğeri desteklediğini belirtti. Ayrıca, Önder’in kızının yanına geldiğinde tepki verdiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde hastaneyi ziyaret eden eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Önder’in sağlığı hakkında bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, doktorların sürekli olarak Önder’in durumunu izlediğini ve gerekli tüm çabanın gösterildiğini ifade etti. Ameliyathanenin evine yakın olmasının bir avantaj olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, Önder’in tedavisinde uzman iki hocanın bulunmasının büyük bir avantaj olduğunu belirtti.

Sırrı Süreyya Önder’in Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sırrı Süreyya Önder’in kalp krizi geçirmeden önce Beyoğlu’nda bir restoranda tek başına görüntülendiği ortaya çıktı. Restoranda yemek yiyen ve ardından restorandan ayrılan Önder’in güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Restoranda keyifli ancak yorgun olduğu gözlemlenen Önder, çalışanlarla sohbet edip fotoğraf çektirdikten sonra yarım saat sonra restorandan ayrıldı ve evine döndü. Ancak evine döndükten kısa bir süre sonra fenalaştığı bilgisi alındı.

Ameliyat Detayları ve Gelişmeler

Sırrı Süreyya Önder’in kardeşi Ali Fuat Önder, ameliyat öncesinde ve sırasında yaşanan olayları paylaştı. Aort damarında yırtık tespit edilen Önder, acil bir şekilde ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 12 saat sürdü ve sonrasında yoğun bakıma alındı.

Hastaneden yapılan açıklamada, Önder’in kalbinde sağ koroner damara by-pass işlemi uygulandığı ve aort kapağının değiştirildiği belirtildi. Ancak, ameliyatın başarılı olmasına rağmen Önder’in sağ kalp tarafının iyi kasılamadığı ve tehlikesinin devam ettiği açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Related Posts

Ne koşu ne fitness! Japonların 30 dakikalık sırrı dünyayı peşinden sürüklüyor

Fitness çılgınlıklarının sosyal medyayı çepeçevre sardığı bu günlerde son zamanların en popüler konusu ‘Japon yürüyüşü’ oldu. Kolay, hızlı ve kan basıncını düşürmeyi vaat eden bu yöntem düzenli bir şekilde uygulanırsa hızlı sonuç veriyor. Peki nedir bu Japon yürüyüşü?

Hekime ‘Hasta gelmedi’ cezası: Hasta yoksa, maaş kesintisi var

Yurttaşların 6 ayda bir Aile Sağlığı Merkezlerine (ASM) başvurmaması nedeniyle aile hekimlerinin maaşlarında kesinti yapılmasına tepki gösteren Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) Genel Sekreteri Dr. Gökhan Erdoğan “Sağlık hizmeti almak üzere ASM’lere başvuru yapmayan vatandaşlar nedeniyle hekimin maaşının kesildiği başka bir ülke yoktur” açıklamasında bulundu.

Uzmanından “kene sayısında önceki yıllara göre olağanüstü bir artış yok” açıklaması

Uzmanından “kene sayısında önceki yıllara göre olağanüstü bir artış yok” açıklaması

Çene kemiğinizi korumak istiyorsanız bu ilaçlara dikkat!

Prof. Dr. Nuray Yılmaz Altıntaş, osteoporoz tedavisinde yaygın şekilde kullanılan bazı ilaçların ağız ve çene sağlığı üzerinde ciddi yan etkiler yaratabileceği uyarısında bulundu. Kemik erimesi tedavisi gören hastalara önemli önerilerde bulundu.

Baba adayları dikkat: Bunlar kısırlığın başlıca sebepleri!

Baba adayları dikkat: Bunlar kısırlığın başlıca sebepleri!

Sıcak hava MS hastalığını nasıl etkiler? Uzman görüşü

Bir sinir sistemi hastalığı olan Multipl Skleroz’un (MS) kadınlarda erkeklere oranla yaklaşık 1-1,5 kat daha fazla görüldüğünü söyleyen Nöroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Meltem Can İke, hastalıkta tanının genellikle 20-40 yaş arasında konulduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir